Vi tilbyder

TØMRERARBEJDE

Vi løser alle de klassiske tømreropgaver. Vi har 35 års erfaring, og har derfor stor erfaring med rigtig mange opgaver. Vi tilbyder også løsninger i alt murer, blik, tag og glarmesterarbejde, og kan derfor levere en totalløsning på store som små projekter.

Nye vinduer

Trænger dine vinduer til at blive udskiftet? De er måske slidte eller utætte? Så kan vi hjælpe. At lave en ordentlig montering af vinduer kræver både erfaring og godt håndværk. Vi har udskiftet rigtig mange vinduer over hele sjælland og vi kan tilpasse enhver type vinduer, så de kommer til at sidde perfekt.

Nyt tag

Om du skal have skiftet hele dit tag eller blot have udført reperationer på dit nuværende, så kan vi være behjælpelige. Vi har stor erfaring med udskiftning og etablering af nyt tag, uanset om det er tegl tag, eternit tag, stål tag, pap tag eller skifer tag.

GULVE

Vi udfører alt i gulvarbejde. Om du skal have lagt helt nyt gulv, revet det gamle op, lagt isolering, få installeret gulvvarme eller andet så kan vi udføre det. Vi har udskiftet og lagt nye gulve over hele sjælland og har rigtig mange års erfaring med gulvarbejde.

TILBYGNING

Vi har opført mange tilbygninger, og med både ekspertisen og ideerne kan vi rådgive dig om, hvordan netop din tilbygning kan opføres bedst muligt. Vi kan hjælpe med vores ekspertise hvad end du har en færdig tegning eller ønsker at have os med på råd i processen. Vi sørger for, at det håndværksmæssige er i orden og du kommer i mål med dit drømmeprojekt.

Køkkenmontering

Køkkenet er et vigtigt rum i et hvert hus, og derfor skal monteringen være perfekt ned til mindste detalje. Vi har monteret mange forskellige slags køkkener, og giver dit køkken den sidste finish, så alt står skarpt og er monteret helt korrekt.

Stor erfaring

med mange typer opgaver

Ovenfor er de typiske opgaver vi møder, og de opgaver vi har løst rigtig mange af de seneste 35 år. Selvom din opgave ikke er listet ovenfor, betyder det ikke at vi ikke kan udføre den. Vi har løst rigtig mange forskellige opgaver, og har bygget alt fra store haller til små bålsteder. Intet er for stort, og intet er for småt. Vi gør en ære ud af at levere et godt stykke håndværk i alle typer af opgaver. Tøv endelig ikke med at kontakte os om netop din opgave.